FORUM
TEORIA CONSPIRATIEI Picgif10

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

FORUM
TEORIA CONSPIRATIEI Picgif10
FORUM
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUMNu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

 » PASIUNI COMUNE » STIINTA » 

TEORIA CONSPIRATIEI

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1default TEORIA CONSPIRATIEI Joi Oct 01, 2015 1:57 pm

Eliza

Eliza
Admin

O teorie a conspirației este o ipoteză neverificată avansată de un individ sau un grup de indivizi, cu scopul de a comunica o informație drept veridică, demascând o conspirație care ar ascunde acest presupus adevăr. Teoriile conspirației s-au născut pentru a suplini lipsa informațiilor și explicațiilor publice. Cuvântul „teorie” poate fi folosit în mod abuziv, majoritatea teoriilor conspirative fiind mai degrabă ipoteze. Exemplele includ: atentatele din 11 septembrie 2001, înscenarea aselenizărilor sau atacul de la Pearl Harbor. Totuși, cu trecerea timpului, unele teorii s-au dovedit (și altele se vor dovedi) adevărate.

Orice teorie a conspirației se „fabrică” în primul rând pe baza unui subiect învăluit în mister. Acesta poate fi un eveniment neașteptat, incomplet sau neelucidat, un fenomen sau întâmplări ieșite din comun, un personaj sau o comunitate controversată. Este nevoie apoi de un autor sau creator al respectivei teorii, (de obicei este vorba despre un autor „din umbră” - servicii secrete, societăți secrete, sau chiar anumiți ziariști și paparazi). Teoria conspirației este de regulă răspândită prin mijloacele de informare în masă disponibile, având publicul larg ca țintă principală.

O teorie a conspirației poate deveni oficial adevărată dacă conspiratorii au pierdut puterea politică și/sau financiară, de exemplu Incendierea Reichstag-ului sau Incidentul Gleiwitz și poate rămâne neadevărată dacă conspiratorii încă sunt la conducere, vezi invadarea Irakului ca urmare a unor presupuse arme chimice. Există și posibilitatea ca o nouă putere politico-financiară să promoveze unele vechi teorii conspirative ca fiind adevărate (și să fabrice dovezi) deși ele nu sunt adevărate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

2default Re: TEORIA CONSPIRATIEI Joi Oct 01, 2015 1:58 pm

Eliza

Eliza
Admin

MODIFICAREA STRUCTURII ADN CU ACORDUL EXTRATEREȘTRILOR: RASA UMANĂ, ÎMPĂRŢITĂ ÎN DOUĂ: MENTALIŞTI ŞI «IDIOŢI»
Situaţia politico-militară mondială dă senzaţia că s-a instalat haosul în întreaga lume. În opinia analistului militar Sebastian Sârbu, vicepreşedintele Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării (ANSOA), este însă vorba despre o dezordine controlată, cu un scop precis şi terifiant.
În urmă cu ceva vreme, mai multe organizaţii conspirative din Est şi din Vest şi-au dat mâna într-un proiect de cercetare a energiei psihice. Cu trecerea timpului, proiectul s-a transformat în cel mai mare program de control al minţii, respectiv de manipulare a mentalului colectiv, scrie Libertatea.
Nu e ceva nemaivăzut, se ştie că serviciile secrete au fost implicate de-a lungul istoriei în realizarea de tehnici şi acţiuni de război psihologic de «spălare a creierelor», în vederea «descompunerii morale a adversarului-ţintă». În epoca modernă, practicile au devenit mult mai operative, fiind favorizate de progresul tehnic şi de noile descoperiri ale ştiinţei”.
Ce legătură are asta cu ce se întâmplă acum în lume? Conform analistului, toate mişcările politico-militare sunt parte a proiectului sus-amintit şi au ca scop final împărţirea umanităţii în două rase distincte: una dominantă, cea a mentaliştilor, şi una supusă, marea masă, numită sarcastic de creatorii controversatului proiect “rasa idioată”. Pare un scenariu de film SF, dar, din păcate, nu este, ne asigură Sebastian Sârbu. Transformarea oamenilor pentru a se încadra într-una dintre cele două “specii” s-ar face prin modificarea ADN-ului, pentru care se pare că n-ar fi necesară vreo intervenţie convenţională, invazivă, ci tocmai energia mentală, psihologică de care vorbeam mai sus.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

3default Re: TEORIA CONSPIRATIEI Mier Oct 14, 2015 9:58 am

Eliza

Eliza
Admin

Se pare că viitorul nu sună atât de bine, căci hackerii pot deja să ne intre în undele cerebrale. Iar acesta e doar începutul, potrivit lui Alejandro Hernández, consultant IOActive.

Acesta spune că abilitatea de a fura, manipula şi reproduce undele folosite în electroencefalogramă nu mai e doar fantezie SF, şi că în special cei din industria sănătăţii ar trebui să îşi ia câteva măsuri de precauţie serioase. Electroencefalogramele, după cum bine ştim, sunt foarte utile în diagnosticarea narcolepsiei şi altor boli. De asemenea, cercetătorii cred că undele cerebrale sunt cheia în stabilirea bolilor, în crearea interfeţelor creier-la-creier şi că vom putea transmite gânduri pe internet fără nicio problemă, graţie lor.

Totuşi, până acolo, ar trebui să avem grijă cu dispozitivele EEG. Hernández şi-a dedicat un an studiului potenţialelor erori ale echipamentelor EEG şi a ajuns la concluzia că undele cerebrale înregistrate sunt date foarte sensibile şi ar trebui criptate.

Hackerul a demonstrat, la conferinţa BruCon de săptămâna trecută, cum ar funcţiona un atac al semnalelor cerebrale, folosind un pachet EEG NeuroServer. „Acum câţiva ani în urmă, nimeni nu îşi făcea griji pentru reţelele SCADA (n.red.: Monitorizare, Control şi Achiziţii de Date), iar 10 ani mai târziu vorbim despre securitatea SCADA. Cred că acelaşi lucru se întâmplă şi cu EEG, aşa că nu ar strica să punem deja securitatea în tehnologie”, a mai explicat acesta.

De asemenea, a mai explica şi că, dat fiind faptul că nu e niciun mecanism de securitate între un operator şi o dronă, de exemplu, dacă un hacker are accesul la creierul tău, de acolo totul e destul de uşor. Problemele de securitate ale EEG sunt rezultate familiare ale unui design software prost. Dispozitivul ENOBIO EGG este cel mai vulnerabil dintre cele testate.

Oricât ar suna de bizar, hackerul nu este primul om care a expus ideea pericolului ca cineva expert să îţi intre în creier. Acum doi ani, inventatorul și neurologul Philip Low a dezvoltat un monitor portabil numit iBrain, care poate detecta activitatea cerebrală de la suprafața scalpului. Cu ajutorul acestui dispozitiv, pacienții aflați în stare vegetativă, dar care au încă activitate cerebrală, pot comunică cu cei din jur prin intermediul gândurilor.

De asemenea, neurologul Jack Gallant de la Universitatea Berkley din California a descoperit pe atunci o nouă metodă de a ciți gândurile, pe care le traduce apoi în engleză. Cercetătorul a început deja întocmirea unui „dicţionar” care descifrează creierul uman, transpunând activitatea cerebrală în cuvinte și imagini. Pe de altă parte, psihologul Ilana Hairston, de la The Academic College of Tel-Aviv Yaffo din Israel, susține că a reușit să implanteze o serie de gânduri în creierul unor pacienți. Aceasta s-a folosit de o nouă tehnică, utilizând diferite mirosuri pentru a asocia în mintea pacienților anumite imagini sau senzații.Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

4default Re: TEORIA CONSPIRATIEI Joi Noi 11, 2021 3:48 pm

Eliza

Eliza
Admin

Atentatele de la 11 septembrie

În mod official, atacurile sinucigașe de pe 11 septembrie 2001 au fost coordonate de organizațiaAl-Qaeda,împotrivaStatelor Unite. Patru avioane au fost deturnate de teroriști, ce au fost ulterior prăbușite intenționat în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York și în clădirea Pentagonului din Arlington, Virginia, omorând mii de oameni. A patra aeronavă s-a prăbușit pe o câmpie de lângăShanksvilleîn zona rurală a statului Pennsylvania, după eroismul unor pasageri și membri ai echipajului, care au încercat să recâștige controlul avionului.

Ca răspuns, SUA a lansat „un război împotriva terorismului”, invadând Afghanistamul și vânând liderii militari ai organizației Al-Qaeda, în runte cu Osama bin Laden.

Cu toate acestea, unele zvonuri susțin că America știa de aceste planuri și în mod intenționat nu a acționat pentru a le stopa, ba chiar i-ar fi ajutat pe teroriști. Totodată, mai multe filmări scurse pe internet sugerează că Turnurile Gemene nu s-au prăbușit din cauza avioanelor, ci au fost demolate prin explozii controlate, înainte ca aeronavele să le lovească.

Astfel, guvernul american s-ar fi folosit de aceste motive pentru a justifica invazia Afghanistanului și Irakului și pentru a mări cheltuielile financiare de ordin militar.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

5default Re: TEORIA CONSPIRATIEI Vin Noi 12, 2021 8:07 pm

Eliza

Eliza
Admin

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Moartea Prințesei Diana
Diana, prințesa de Wales, a fost prima soție a moștenitorului actual al tronului Marii Britanii, prințul Charles, și una dintre cele mai iubite figure ale Casei Regale din UK.

După divorțul de Charles, mama prinților Harry și William s-a dedicat filantropiei, activând în special pentru Crucea Roșie, câștigând și premiul Nobel pentru Pace în 1997.

În același an, Diana a început o relație cu milionarul Dodi Al-Fayed, relație care i-a adus și sfârșitul tragic, pe 31 august 1997. Pentru a scăpa de paparazzi, care se băteau pentru a obține imagini exclusive cu noua relație a prințesei, șoferul mașinii unde se aflau Diana și Dodi a accelerat până la aproximativ 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h, ciocnindu-se astfel de un stâlp al tunelului stradal Pont de l’AlmadinParis.

Încă în viață, dar având răni grave la nivelul pieptului, Diana a fost dusă la spitalulHôpital de la Salpêtrière, unde a avut un stop cardiac la câteva minute după sosire.

Tatăl lui Dodi, miliardarul Mohamed Al-Fayed, a susținut că accidental mortal ar fi fost organizat deMI6, serviciile secrete britanice, laîndemnul Prințulul Filip, Ducele de Edinburgh, acuzând inclusiv presa, poliția și Casa Regală britanică de complicitate. Acuzațiile au fost response și declarate nefondate, în urma unor anchete effectuate în 2006 și 2007, șoferul Henri Paul fiind singurul acuzat de neglijență la volan.Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

6default Re: TEORIA CONSPIRATIEI Dum Noi 14, 2021 10:55 am

Eliza

Eliza
Admin

Primul om pe Lună


Neil Armstrong este cunoscut drept primul om care a pășit pe Lună, în cadrul misiunii de aselenizareApollo 11din 20 iulie 1969. „Un pas mic pentru om, un pas uriaș pentru omenire este celebra frază spusă de acesta când a făcut primul pas pe suprafața lunară.

Cu toate acestea, unele teorii care se vehiculează spun că totul ar fi fost o mare farsă a Americii, realizată într-un hangar, aselenizarea fiind falsificată deoarece Statele Unite ale Americii pierduseră startul în cursa spațială, în fața fostei URSS..

Multe semne i-ar da de gol pe americani, printre care steagul care flutură pe Luna fără atmosferă, unele seturi de umbre și reflecții, sau imagini de la locul aselenizării.

Deși multe mituri au fost „explicate”, subiectul încă stârnește controverse.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
https://citadella.forumgratuit.ro

Continut sponsorizatVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum