Copilul meu este cel mai frumos, nu doar din România, ci şi din America. Se pare că de asta au fost convinşi părinţii unei tinere din Ilfov care au botezat-o Miss America. Acesta este prenumele care apare în cartea de identitate a tinerei ajunsă acum la 26 de ani.
Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
In cazul in care se posteaza o imagine de pe un site, pentru reusita, dati click dreapta pe imagine si alegeti Open imagine in new tab (Deschide imaginea in fila noua) si apoi copiati link-ul si-l lipiti in casuta Insereaza o imagine.
Când moartea mă ia de mână te voi ține cu cealaltă și îți voi promite că te voi găsi în fiecare viață viitoare.
Site-ul l-am gasit, dar nu stiu daca este fotografia aleasa de tine. Ti-am editat mesajul de pe pagina 1, ramane sa-mi confirmi tu daca aceea este imaginea, avand in vedere ca sunt mai multe fotografii acolo.